http://www.holland-at-home.nl
 
 
activiteitenlijst
 
  Borrelavond maart
  Bridgen
  Kinderactiviteit
  Oranjefeest
  Voorjaarsborrel
Activiteiten
  Borrelavond maart
  Maart roert zijn staart en wij het glas op de borrelavond van maart. Vrijdag avond van 18-21 in de zaal in de wolken op de ambassade.
  • Vrijdag 02 Maart 2017
  Bridgeavonden
  Iedere eerste maandagavond van de maand houden we een bridgeavond. Deze vinden plaats van 18 tot 22 uur op Östermalm: Rigagatan 3. Dat is een zijstraat van Valhallavägen in de buurt van Gustav Adolfs kyrka. Als je met de metro komt, ligt Karlaplan het dichtste bij. Bus nummer vier kun je ook nemen, stap dan bij halte Banérgatan uit.
Bel Joke Gest voor informatie of aanmelding op het onderstaande nummer.
kontaktpersoon: Joke Gest
telefoonnummer: 08 - 7657690
e-mail: johanna.gest@brevet nu
  Kinderactiviteit kookles op 18 februari
  Zondag 18 februari organiseert de kindercommissie een heuse kookles voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het menu is nog geheim, het wordt in ieder geval een hoofdgerecht met een lekker toetje. De kookles onder leiding van een echte kok wordt gehouden in het foodlab van Rent a Chef achter Mosebacke, op Södermalm. Het adres is Höga Stigen 5-7, in Stockholm. Het begint om 13 uur en om 17 uur is het afgelopen. De kosten zijn 75 kronen per kind. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan. Woensdag 14 februari is de uiterste dag voor je aanmelding. Mail naar kcie@dhcs.se of bel Marieke 070-5708434. Vermeld de naam en leeftijd van je kind en een telefoonnummer. Deze activiteit is alleen voor leden van de Hollandse Club.
  Oranjefeest zaterdag 5 mei
  Op zaterdag 5 mei organiseert DHCS een groots Oranjefeest. We zijn met de voorbereidingen begonnen en binnenkort komen we met nieuws over lokatie, entree, aanmelden etc. etc. Wil je zeker zijn dat jij er bij bent meld je dan alvast (zonder verplichtingen) aan via dick@dhcs.se
kontaktpersoon: Dick
e-mail: dick@dhcs.se
  • Zaterdag 05 Mei 2017
  Voorjaarsborrel 6 april
  Op 6 april gaan we genieten van de ondergaande zon op Mälaren onder het genot van een drankje. De plaats volgt, de tijden als vanouds 18-21.
  • Vrijdag 06 April 2017
  Advertising


 
 
 
 
 
 
 
 
  HCS release 3.3